BlatonExpertises over ons

BlatonExpertises staat onder leiding van Filip Blaton die het bedrijf oprichtte in 2010. Hij wordt daarnaast bijgestaan door Manon, Thibauld, Jessica en Melissa , een gezonde mix van jonge enthousiastelingen en ervaren experten.

Filip Blaton, erkend vastgoedexpert en lid van KAVEX, de Kamer van Vastgoedexperten, staat garant voor een kwaliteitsvolle en vlotte begeleiding van uw dossier.

 

Filip

Filip

Zaakvoerder

filip@blatonexpertises.be
+32 479 27 36 84

In 2010 werd BlatonExpertises opgericht en dit na een periode van 10 jaar werken voor financiële instellingen en in de Immo sector.  

Het doel was om een vernieuwend kantoor oprichten, waarbij zowel het privatieve cliënteel als de professionele cliënten (notariaat, boekhouders, banken als de immobiliën makelaar) op kunnen terugvallen. En waarbij er onafhankelijk verslagen worden opgemaakt, welke voldoen aan alle vereisten en die op elk niveau (juridisch, fiscaal) kunnen gebruikt worden.

In de loop van de jaren hebben we ervoor gezorgd dat we verschillende accreditaties behaalden. Hierdoor kunnen we dan breed spectrum van dossiers behandelen, en staan we klaar voor elke vraag op elk niveau. 

In samenwerking met dag/avond onderwijs, geef ik ook les in verschillende opleidingen voor zowel de vastgoedmakelaar als de vastgoedexpert in opleiding. 

‘s Avonds kan ik mij perfect ontspannen boven de kookpotten met een goed glas wijn, en geniet ik nog eens zoveel van een fijne wandeling met mijn gezin. 

 

Manon

Manon

Specialist plaatsbeschrijvingen

manon@blatonexpertises.be
+32 472 06 08 63

In 2018 voltooide ik de opleiding vastgoedmakelaardij in Oostende. Ik koos toen om een andere weg in te slaan, maar belandde uiteindelijk toch terug in de vastgoedsector. Ik was 2 jaar actief als vastgoedmakelaar, maar haalde uit deze job geen voldoening. BlatonExpertises bood mij een job aan met een uitgebreid takenpakket, die ik met volle enthousiasme aannam. Momenteel volg ik de opleiding ‘vastgoedexpert’ in Gent. 

Naast de persoonlijke ontwikkeling in mijn carrière, spendeer ik graag tijd met vrienden en familie. Tegen een goede babbel, een dinertje en een glas wijn zeg ik geen nee.

 

Thibauld

Thibauld

Specialist plaatsbeschrijvingen

thibauld@blatonexpertises.be
+32 471 68 38 46

 

In 2020 begon ik aan de korte opleiding ‘vastgoedbediende’ dit met het oog om zo spoedig mogelijk een carrière in de vastgoedsector op te starten. Na enkele maanden tewerkgesteld te zijn in een vastgoedkantoor regio Kortrijk, zag ik in dat mijn interesses elders lagen. Met een beetje geluk kwam ik terecht bij Blaton Expertises, waar ik nu al bijna een jaar met volle enthousiasme werk. 

Na enkele maanden kreeg ik dan ook de kans om alsnog een opleidingstraject op te starten met als basis de opleiding ‘vastgoedmakelaar’ en erna de opleiding vastgoedexpert te volgen. Ik kijk ernaar uit om mij nog verder te verdiepen en te specialiseren. 

Achter de werkuren en studiemomenten kan je mij voornamelijk vinden op de grasvelden in Waregem waar ik al enkele jaren ‘mijn voetbaltalenten’ probeer te tonen. 

Daarnaast zoek ik samen met familie en vrienden geregeld het sociaal leven op.

Vraag uw offerte aan


Vraag vandaag jouw offerte aan voor onze expertise. We nemen zo snel mogelijk contact met je op en verschaffen je de nodige informatie.

CONTACTEER ONS